Vilken underbar jul

vi haft. Hoppas alla ni andra också haft det bra. 
Barn och barnbarn har varit här. Tänk att vi har tre nu. Ingrid snart 2,5 år. Alexander 1 år och Ville som nu är 2 veckor. Det bästa jag vet är när alla är "hemma" det är liv i huset.
Jag var hemma hos Nina innan jul. Av henne fick jag allt detta fina.
Nästa paket kom från Veronica. Även Flora fick lite godis
Tack båda två för fina paket. Passat på att önska er alla ett GOTT NYTT ÅR och tack för detta år. 

Fredagen den 13:de december

en för oss stor och lycklig dag. Vårt tredje barnbarn föddes,en liten kille. 
För ett tag sedan köpte jag två kort av Lene . klicka på namnet, så ser du allt vackert hon gör.
Jag har fått lov att göra ett babykort, efter ett av hennes. Detta kort gav vi till vår lille stjärngosse Ville. 
 
 

Igår var jag på avtackning

på mitt jobb. Efter 17 år har jag bestämt mig för att sluta. Jag har fått ett annat jobb. Egentligen samma jobb, fast på ett annat gruppboeende. Funderat länge. Men till slut fungerade det inte längre att bo på samma lilla ort, som man jobbar. Varför behåller jag för mig själv.
Det var trevligt igår, jag fick vackra blommmor. Ett guldhalsband och örhängen. Så nu blir det till att ta hål i öronen:))
Många kramar och avsked blev det. Tårarna rann på vägen hem. Men jag ser fram mot torsdag då jag ska börja på det nya jobbet.
Igår gjorde jag en ask till en tjej som nyss börjat. Hon har det väldigt jobbigt. Är helt utfryst i den lilla grupp hon jobbar. Jag lider med henne och hoppas att hon ska få all hjälp. 
Tänk så lite man egentligen känner en del personer. Man har tyckt att dom varit bra och man har känt dom i många år. sen visar det sig att dom är värsta mobbarna. 
Var rädda om er och varandra. 
 

Presentask eller väska.

I sista tidningen Ett Trykk hittade jag denna beskrivning. Ett cardstock ett ett mönstrat papper går åt. Jag har gjort några stycken, men de får ni se då min kamera är hemma. 
Lånat ut den inför resan till BB. Så detta är från mobilen. Ser att jag missade baksidan. Där har jag satt en stor dies med God Jul.
 
 
 

Fick beställning på 3 tändsticksaskar,

av en arbetskamrat, som i sin tur fått beställning:) Roligt när dom uppskattas.
Missade att fota dom från sidan, men dom ser ut som den förra jag gjorde. Med lite hårdare papper, som går en liten bit utanför askarna. 
 
 

Tiden rusar iväg och det har varit 1:a advent.

Det finns inte så mycket tid för pyssel. Vi håller på varje ledig stund med huset. Igår fick vi klart värmen, så nu är det varmt och skönt.
Idag ska jag ställa upp adventsljusstakar. För även om vi inte bor där, är det roligt att det lyser.
En tändsticksask har jag gjort till mig själv. Valde att ta lite hårdare papper som lock och botten. Jag önskar er alla en bra vecka. 
Idag är jag ledig och ska baka bröd. Flora och jag har matat fåglarna, de första domherrarna har kommit. Även en vacker hackspett kommer varje dag. 
 

RSS 2.0