Symaskinen kom till användning igår.

Vet att flera av er sytt på sina kort. Jag har inte gjort det tidigare, men kommer göra det igen. Kändes lite som första gången i skolan på syslöjden. Då fick vi sy på papper:) Det är ju bara "några" år sen. 
Jag har använt Majas papper. Tilda har jag färglagt med Promarker. Tröjan är lavendel och lilac, strumpbyxorna putty. Håret har jag March hare och Ivory.
Jag har inte bestämt om det ska bli ett påskkort eller något annat. Därför väntar jag med texten. 

Present

har jag fått idag av dottern Malin. Superfina pappersblock. Plus hjärtan. Så nu ska här pysslas. Sakerna kommer från Ullared.

Ännu ett påskkort.

Älskar Bildmålarnas papper. Tilda med kycklingen tycker jag är söt, färglagt henne med promarker.
Solen skiner här i Trollhättan. I tidningen stod det att våren är på gång. Den är mer än välkommen. Nu ska jag hämta Ingrid på dagis och umgås med henne och hennes mamma en stund. 

Testat en för mig ny vikning.

Gjorde två enkla kort, ett av dom mindre. Tänkte det kan vara bra om man vill ge en kort till en blomma eller så.
Pappren är från Bildmålarna. 
 
Vi håller på att välja kakel till köket. Inte enkelt. Ska man ta vitt eller svart????? Skåpen är grå och på väggarna är det vit panel. Tipsa gärna.

Jag har tråkigt.

Trött på att vara sjuk. Visst jag är bättre, men har dåligt med krafter.
Maken har hämtat hem sonen, han har varit hos tjejen sen i onsdags. Han hade plastburkar med hem till sin pappa. Ja, ni hörde rätt, det är inte bara jag som gillar bra förvaring:)
Han kunde tänka sig att av 14 askar, ge mig 4. Mattias gav mig 2 goda chokladbitar, tror inte jag delar med mig:))
I min ensamhet blev det en stund vid pysselbordet. Jag gjorde en tändsticksask, som en liten byrå. Gjorde det ganska enkelt med ett hjärta och de båda svanarna. Satte lite crackle accent´s på dom.

Ännu ett påskkort

använder samma fina stämpel. Färgerna blev på fotot lite skarpa. Tildas kinder är inte så röda i verkligheten.

Vissa dagar blir inte som man tänkt sig.

Fredag förmiddag fick maken vintekräksjukan. På kvällen var det min tur. "Lite" får vi skylla oss själva. Passade Ingrid, då hennes föräldrar hade magsjukan. 
Men idag är vi piggare och försöker plocka lite här hemma. Sonen har rymt till sin tjej och vill inte komma hem:)
Jag har bla plockat på en del saker på min vagn. Kommer nog ta lite tid innan jag känner mig nöjd. 
Skrivbordet blev bra med plats nu. Den lilla runda korgen har jag usb minnen och lite småsaker i. Den kommer från min syster. Den får stå kvar, som ett minne. 
Bilden är inte så bra på skrivbordet, beror nog på fönstret. Det fina kortet jag fick av onkis, ni ser  det bättre hos henne. Fick det och ett paket på min födelsedag. Alltid roligt med paket. 
Något firande blir det inte idag, det får vi ta senare.
När vi var på Ikea i veckan passade jag på att köpa fler plastlådor. Bra till blommorna då man ser utifrån vad det är. Enda felet är att jag måste ha fler hi hi.

Idag kom min vagn.

Den var stabilare än jag trodde. Lite pilligt att få ihop den själv. Korgarna ville inte sitta uppe. Men kom på att jag faktiskt kunde lägga den ner:))
Maken ligger nerbäddad i soffan, i magsjuka. Han hörde mitt pustande men beundrade mig att det inte kom ett enda fult ord hi hi.Jag har ganska litet tålamod till att skruva ihop saker.
Nu ska jag fundera på vad som ska förvaras i den. 

En trevlig alla hjärtans dag

önskar jag er alla.
Det har bara blivit ett kort skickat i år. Ibland räcker inte tiden till eller så finns inte pyssellusten.
Årets första påskkort har jag i alla fall gjort. Fick för ett tag sedan hem nya Magnoliastämplar. Jag älskar tulpaner, så denna Tilda med krukan, föll jag direkt för.
Har använt mig av spillbitar. 
 
 

Grattiskort

Pappret är från bildmålarna, så också stämpeln. Satte en liten charms och blomma som dekoration. Det fick räcka, då pappret är så fint. Kakservetten kommer från min systers alla saker.

4 askar klara

Har en beställning på 7 askar. Beställaren önskade bilder med änglar. Hittade ett julpapper med tags, som jag kunde använda. Trollade bort god jul med lite pynt:) 
Knopparna kommer från You Do. Har tidigare köpt från Tim Holtz, men dom finns inte längre. Scrapfabriken var med på träffen i lördags. Jag hade beställt 7 påsar knoppar som dom hade med sig. Ligger 9 stycken 3 av varje i påsen. 
Bilden är inte den bästa, inte lätt att fota på kvällen.
 
 

En trevlig dag var det igår.

Var på Scrapbooking Mara i Grästorp. Tillsammans med Nina , Therese  och Doodlescrap. Kika gärna in hos dom, så får ni säkert se vad dom gjorde på träffen.
Vi var dryga 60 personer. Nya och gamla bekanta. 2 butiker var där Pyssla Mera från Överby och Scrapfabriken i Uddevalla.
Jag altrade en pärm. hade bestämt att göra en egen pärm. Men det blev inte som jag ville. "Måste" köpa mig en BIA. Men vet inte var?????
Pappret på pärmen kommer från Bildmålarna. Satte sen på lite utstansade saker. I pärmen har jag olika storlekar på plastfickor. 
 
 

RSS 2.0