Lekt lite med nya dies.

Jag älskar Memory Box Dies. Dessa två har jag köpt hos Pysseltagen.  Kortet har jag gjort, lite med tanke på yngsta barnbarnet. Han är född en fredag, tycker om det pappret med barn och veckodagar. Minns inte namnet på det. Baksidan ser ut som flätad korg, det fick bli framsida här.
 

Första kortet klart,

från brevet i vår lilla trevliga swapp grupp. I nästa vecka kommer februaribrevet. Alltid lika spännande att se vad som är i det. Att sen se 8 olika kort, gjorda av samma material, är ju roligt.
 

Idag är det avtackning på mitt jobb.

Hon jag fick tjänsten av, går i pension. Jag vet att hon ska få en vacker ljuslykta. Då måste man ju ha en tändsticksask också:)
Sonen klarade sitt körkort, i måndags. . Började nästan gråta förut, då jag stod och diskade. Han kom och hade strukit mina arbetskläder, frågade om han kunde låna min bil. Han tänkte åka förbi farfar och berätta. Så idag får jag skjuts, till kvällspasset. hi hi
 

Det som göms i snö, brukar det heta.

Men även då man städar, kan det dyka upp "nya" saker. Hittade ett vackert papper från inkido-Snowbirds.
Mina föräldrar har snart 56 årig bröllopsdag. Båda men speciellt pappa tycker mycket om fåglar. Så när detta vackra papper kom fram, var det självklart att göra ett kort. 
Bladdiesen kan jag inte namnet på, de båda hjärtana kommer från memory box. Jag tycker väldigt mycket om deras dies. 
Snö har det kommit en hel massa. Sonen är GLAD. Han gillar att ploga:)) 
 
 

Enkelt komihåg block,

har jag gjort idag. Ny dies med katter kom till nytta.
Vi scrappare ser ju ofta möjligheter till att använda det mesta:)) Vi köpte ny tvättmaskin i förra veckan. Det följde med flera magnetskyltar att sätta på maskinen. En liten instruktion om tvättprogrammen, på olika språk. jag så omedelbart möjligheten till att ha nytta av dom. Limmade tex en på baksidan av komihåg blocket.
Idag är jag ledig, skönt för det känns att en förkylning är på intågande. 
 

Från den trevliga gruppen jag är med i på

facebook, kommer nu turen till decemberkortet. Januaribrevet ligger på skrivbordet och väntar:))
Lust och tid till pyssel har varit dåligt det sista. Men så är det väl för oss alla ibland. Nu önskar jag er alla en God fortsättning. 
 

RSS 2.0