Kattkort på beställning.

Här gillar både beställaren och den som ska få kortet katter.
Valde att dela två papper från Bildmålarna och sen stansa en kant på vitt papper i mitten. Även på insidan fick katter vara med. 
Önskar er alla en fin helg. Hörde att det ska bli upp till 15+
 

Rosa påskkort.

Fick rosa tulpaner av en arbetskamrat.  Hon renoverar gamla dockskåp, så snyggt. Jag hittade knappar som var köksredskap. Dom passade bra i "hennes" kök. 
Pappret till detta kort kommer från Bildmålarna.
 
 

Ännu mera påskkort.

Det första kortet har jag tagit papper från Bildmålarna Cute Collection.
På detta kort är pappret från Reprint-Basic Collection. Ett A4 ark. Diesen med fjädrar har jag köpt av Carina Källkvist, i gruppen dies till salu på Facebook. Den kommer från Joy Craft och heter feathers.
Sista kortet valde jag gul kortstomme och vit cardstock. Satte sen olika gula dies, som dekoration. Kakservetten kommer från min syster. Hon måste älskat kakservetter. Jag har en stor låda full:) Minns att hon samlade vanliga servetter, för om jag såg en fin tog jag med den till henne.
De söta blommorna hittade jag här
 

Årets första studentkort.

Sonen tar studenten i år och veckan efter börjar han jobba. Fattar inte var tiden tar vägen. Nyss var han en liten, liten kille på 2025 gr och 42 cm. 
Tänkte i alla fall göra några studenkort. Fick hem nu dies från Pyssletagen, med grattis till studenten, förra veckan. Så även pappret, som är från reprint.
Prästkragen hittade jag bland min systers saker. Det gula i mitten var borta, så där fick det bli en knapp.
 
 

Tryllekort

en kul vikning, som jag hittade i en tidning. Beskrivningen finns även här
Jag valde att göra det till ett påsk kort. På insidan har jag gjort en ficka, som man kan stoppa en peng eller lott i.
 

I fredags var jag på

50-års-kalas. Ett kort måste jubilaren ha. Dekorerat även insidan, denna gång. Har suddat ut det jag skrivit, därför ser det kanske lite "kladdigt" ut.
 
 

Chokladkort till en kille.

Jag har fått beställning på en del chokladkort. Dom är roliga att göra.
 

Swapp-kort för februari klart.

8 tjejer, och  8 lika swapp-brev och 8 olika kort blir resultatet. Jätteroligt, nu ser jag med spänning fram mot nästa, som kommer vilken dag som helst.
 

RSS 2.0