Fyller på bra ha lådan.

Igår eftermiddag/kväll var vi 4 tjejer som pysslade hos mig. Trevligt, gör gärna om det. Therese, hade med sin svägerska
Pernilla och en kompis Helene. 
2 kort fick jag klara. Har sparat lite plats för text.
Båda korten är papper från nya Maja Designe -Coffee in the Arbour. Visst är dom fina. Tog lite glitter på bords och stolsben. 
 

Tävling på gång

hos onkis. Gå in på hennes blogg, klicka på namnet så kommer du dit. Missa inte chansen till en fin vinst. Gissa hur många av dessa fina kort hon får sålda på utställningen. 
 
 

När inspirationen är på plats

är det bäst att passa på. Detta bröllopskort är en beställning, bröllopet är först i augusti. beställaren blev nöjd och det gör mig glad.
Valde att ta en bit guldpapper som syns på kanten. Guldbradsen har jag fått av en snäll scrapvän. Susanne hjälpte mig även att stansa ut de fina bokstäverna, i förra inlägget. Som jag sen målade i silver.
På onsdag eftermiddag kommer det några pysselglada tjejer hit, det ser jag fram mot.
 

Bröllopskort har det blivit några stycken.

Korten är beställningar, roligt att göra och att det blir uppskattat. Jag har valt att göra dom ganska lika. Stansade ut hjärtan som jag fyllde med blommor. Det blev en del vita rosor. Fick fylla på förrådet idag. Tog vitt lite glansigt papper, som är lite mönstrat. Använde sen samma som dekoration. 
Det första missade jag att fota. Eller rättare sagt hittar det inte på datan. Därför blev bilden lite dålig, då den togs med mobil och skickades till mig. 
Kort nr 2 fick jag beställning på igår:) Hon ville ha det i vitt och guld. Det sista kortet skulle vara vitt och silver. hade inga ringar i silver. Men Camilla, min dotter tipsade om att man kan göra i folie. Blev riktigt nöjd.
Nästa bröllopskort ska vara klart i augusti, så jag har lite tid på mig. 
I helgen har vi varit på dop. Yngsta barnbarnet Ville döptes. Vackert dop och strålande sol. Klänningen är min svärmor döpt i, sen våra 4 barn och nu 3 barnbarn. Spetsen runt klänningen är från min brudslöja.
 
 

Grattis kort till en vän.

Tur det oftast finns lösningar på problem, och att man ser dom innan det skickas:)
Gjorde ett kort och hittade en fin bild. När det var klart upptäckte jag att det var julstjärnor hon höll i handen. I och för sig fina, men kanske inte i maj. Löste det genom att sätta dit gula rosor.
Idag har vi strålande sol och alldeles vindstilla i Åsaka. Flora och jag har njutit av en långpromenad. Strax ska jag åka och jobba. 
 

Snart dags för Studenten.

Jag gjorde ett kort till sonen, men det försvann till en beställare:)
Så det blev till att göra ett nytt. Samtidigt gjorde jag ett litet som jag ska sätta ett band i, för att hänga i blommorna.
En tjej som jobbar hos oss, tar studenten. Hoppas hitta henne vid utsparken och ge en blomma med kortet.
Såg att onkis lagt dubbla ord, tyckte det var så snyggt. Hoppas det är okej att jag gjorde lika. 
 
 
 

April månads swappbrev.

Månaderna kommer snabbt. Detta är fjärde brevet i vå lilla grupp, på 8 tjejer. Vi har var sin månad som vi skickar brev till de andra. I brevet ligger samma saker. Av det gör vi andra sen ett kort, den som skickar gör ett också.
 
 
Pojjo firar att hon gjort 1000 kort. Inte illa. Kika in och var med i tävlingen. Jag blir alltid lika inspirerad då jag ser hennes underbara kort.
 
 

RSS 2.0