Idag fyller min pappa år,

något kort har det inte blivit. Får bli en kram. Min svärmor skulle fyllt idag också. Tyvärr dog hon för 10 år sedan. Jag ska till graven och tända ett ljus.
Gjorde en ask igår, storleken större på askarna, än de vanliga. 12,5 x 12,5 blev den.
Det blå pappret är från Bildmålarna, stämpeln Magnolia. Målad med Promarker. Duttat runt pappret och stämpelmotivet med Distress/vintage photo.
 På baksidan har jag satt blommor från en ny dies. från Spellbinders.  Allt material till asken köpte jag igår hos Marika i Vänersborg.
Nu är det dags för promenad med Flora. Upptäckte förut att hon skadat tassen. Var blod i köket, rummet, hallen och sovrummet. Såg inget vidare ut. Men jag kan inte se något på tassen och hon har inte ont.


BLOGGCANDY HOS POJJO

Lägg denna bild i din blogg och länka tillbaka till henne. Så är du med i tävlingen om dessa fina papper. http://pojjos.blogg.se/

Kunde inte låta bli

att göra en adventskalender, då jag såg den fina Lilla Pyssel Inger fått.  Eftersom Ingrid, mitt barnbarn bara är knappt 4 månader, gjorde jag den till Wilma. En arbetskamrats dotter.
Den var rolig att göra, men oj vad tändstickor det blir efter 24 askar. Jag ska skriva siffror på lådorna, har inte hunnit det.
Passar på att önska er alla en trevlig advent. Gör ett försök att skicka den till novembers tävling hos pysseltagen.blogg@live.se.

Bra med lite pysselhjälp ibland.

Lilla Ingrid sitter fint i sin nya stol, och beskådar alla askarna. De hon inte gillade åkte i golvet:)))

Jag har lämnat askarna på jobbet, lagom till advent. Blev uppskattat. Fick med en gång beställning på tre askar. Roligt. Det gör mig glad.
Nu fick jag nytta av mina nya stämplar. Edvin som läser önskelistan och elden i spisen. Köpte lite olika washi tejp på Py hobby. Perfekt att sätta på asken.
Bilderna är inte de bästa, pga av dåligt ljus och mobilkamera.

Imorgon ska jag träffa en gammal skolkamrat, och bästa vän. Det ska bli SÅÅÅÅ roligt. Vi har inte setts på flera år.
Väntar på att Linas matkasse ska komma. Om jag sätter mig och pysslar kommer dom nog, tror ni inte det. Hihi
Idag har det varit fint väder. Malin vår mellandotter har varit här och klippt häcken. Hon är snäll och hjälper gärna till i trädgården.
Ha en fortsatt bra söndagskväll. Bugar och tackar för alla fina komentarer. Ni är så snälla. Alltid lika roligt att titta in hos er och se allt fint ni gör. Har lärt mig mycket tack vare er alla. Kram på er


Skickat iväg en present

till en god vän. Hon var snäll och stickade 3 par sockor till mitt barnbarn. Bara för att jag inte hade tid. Lusten var det inte mycket med heller, om jag ska vara ärlig. Stickar annars mycket, men det blir i perioder. Håller just nu på att virka på ett överkast.
Lottade för ett tag sedan ut en skrivbok jag gjort, i en annan blogg. Vet att min vän gillade den. Så det fick bli en bok till henne, en tändsticksask och ett kort.
Två nya stämplar har fått flytta hem till mig idag. Visar när jag bestämt vad jag ska ha dom till:) 


En bra ljudbok och lite pyssel

bättre kan det knappast bli:) Lyssnar på Mons Kallentoft- Vårlik. Den är bra. Älskar ljudböcker, hämtar från biblioteket, via datan.
Ett julkort har det blivit idag. Stämpelbilden fick jag på skuggningskursen. Det blåmönstrade pappret är Maja Design, Vintage Winter-Det är kyligt ute.  Knappen är en brads från Panduro. Övrigt vet jag inte.
Önskar er alla en bra helg. Kramiz

Bloggcandy hos

Annika. Hon firar att hon snart fyller år och haft sin blogg ett år. Många fina saker.

klicka på bilden, så kommer du till sidan för candyn.

Imorgon ska jag till barndomens gata.

Ska hälsa på en god väns dotter. Hon bor på 17, jag bodde på 21. Det ska bli SÅ roligt. Har gjort en tändsticksask till henne.
Blomman har jag köpt hos Marika i Vänersborg, den är av sammet. Under pärlan/knoppen till tändstickorna satte jag washitejp.

Idag har jag och dottern varit på Ikea. Hittade väldigt bra askar till pyssel. Krus, heter dom, 3 fack. Bra till blommor och annat, eftersom man lätt ser vad som är i. Köpte 4, men vill ha mer:)) Får bli en resa till vid tillfälle.
Så nu har jag roat mig med att sortera blommor i färger. Små glasburkar blev det också.

Då var man hemma igen och på plats vid pysselbordet.

Maken och jag åkte till Borås i fredags. Dansat på parken fredag och lördag. 2 dansbanor och 4 band som spelade varje kväll. Fredag var det bla Arvingarna. Mycket folk och väldigt roligt.
Har bott på hotell och bara haft det bra. Lördagen var vi på Knalleland och Magnoliabutiken:)) Blev lite besviken på stämplarna. Alla var omonterade, men de kostade samma som de monterade jag köper på Överby, i Pyssla Mera butiken. Så det blev inga stämplar. Men en del annat som ville med hem fanns det.
Köpte olika brads, blommor och andra bra ha saker. Bla pennor som man målar med och sen tar embossingfönen på. Det ska då bli lite upphöjt och gummiaktigt. Har inte testat, får återkomma med resultatet.
Maken har nu åkt till Kramfors några dagar. Han ska hämta en kranbil.
Jag har hämtat Flora hos en av döttrarna. Hon var nyklipp och nybadad. Bra service hihi.
Passar på att visa en ask jag gjorde förra veckan. Hej svejs ha det bra


RSS 2.0