Skärtorsdag har vi idag. Sol och +5 grader

jag är ledig, men jobbar sen 4 dagar. Vet inte när jag var ledig påsk sist. 
Igår had vi besök av äldsta dottern Lena och lille Alexander. Idag ska jag med stolthet visa er mitt minsta barnbarn. 
Passar också på att önska er alla en GLAD PÅSK. 

Har tappat lite inspiration

Men det ska väl vara så, att det går upp och ner. 
Ett dopkort eller till en nyfödd gosse, har jag gjort ett kort. Mest för skoj skull. 
Det ska vara namngivning för yngsta barnbarnet Alexander i början av april. Till honom blir det ett annat kort, som jag håller på med.
Trevlig helg önskar jag er alla.

Kort till pojkar

har jag fått beställning på. Det skulle vara 5 enkla kort. 
Dom var roliga att göra.
Igår passade jag mitt lilla barnbarn, Alexander 4 månader. 5 timmar hade vi tillsammans. Vi tog en promenad och hämtade Ingrid på dagis. Sen hade jag god hjälp av henne att se till kusinen. Det enda hon inte gillar att att han inte säger hej eller ville åka på hennes bil:))

Påskkort på beställning

Beställaren ville ha ett påskigt kort, som ska skickas till Holland. Jag hittade dels ett papper med en kyckling och sen några söta bilder.
Jag hoppas hon ska vara nöjd.

Dopkort

till en liten Ida.
Fick beställning på ett dopkort. Tog min lilla babystämpel, som är en favorit. Dom små fötterna har jag köpt på Panduro.

Mera påskkort

Dom är roliga att göra tycker jag. Denna tulpan målade jag röd och tog sen en vit tulpan i buketten som jag målade med samma penna. Även en blå tulpan blev det.
Idag har vi en blå himmel och sol. VÅR kallas det :))
Hoppas solen skiner på er där ni bor. 

Vi har fått tillökning i familjen.

Maken kom hem med en ny släpkärra:) och jag en BIA maskin. 
Den kommer från Py Hobby. Dom rear nu och då kunde jag inte låta bli.699:- Maken undrade om jag blev lyckligare av att köpa den, och det blir jag ju hihi. Snäll som han är fick jag "låna" en avbitare till spiralerna.
Det var ett litet trixande innan jag fick det bra. Blocket jag testade med blev inte riktigt bta. Men jag ska nog lära mig. Har fått en bra vidolänk av Py hobby, där man lätt ser tekniken.
Pappret på blocket kom igår från Kristinas Scrapbooking. Det är Reprint, visst är det vackert. Happy easter Tilda låg i samma paket och fick därför också vara med.
På Tildas kinder har jag duttat lite med vanlig rouge.
 
 
Om en liten stund kommer mitt yngsta barnbarn. Alexander 4 månader och ikväll kommer Ingrid och sover över. Kan livet vara bättre???? Nu ska jag baka blåbärspaj.

RSS 2.0