Inte enligt planerna, men en bra dag till slut.

Hämtade dottern Camilla på morgonen, för att åka till Överby. Panduro skulle öppna där idag. Så långt var allt riktigt, men dom öppnade först kl 16:((
Så det blir till att åka en annan dag.
Frissan fick ett besök av mig idag i alla fall. Sen har Lena, Alexander och Malin varit här. Om 99 dagar kommer babyn:)
Passar på att visa ett kort jag gjort. Bilden har jag fått av Therese ( katten Mia)
Fjärilsdiesen och hjärtat är nya. Tycker mycket om dom. Likaså hörnen. 
 
 

Nu ska här pysslas.

Idag fick jag det jag beställt från Scrap och Ting. En Smach bok och till den en del tillbehör. Jag ringde jenny en dag och fick en del bra tips. 
Jag har tänkt att ha boken till mina barnbarn. Ingrid och Alexander. I december kommer goding nummer 3:)
i boken ska jag skriva då och då när barnen är hos oss. Saker dom säger eller gör. Som Ingrid tex säger. Att hon ska gå fato. Det betydet gå barfota. hi hi
Jenny var gullig och skickade med ett litet block, Smach World of Mouth Pad. Tack igen för din hjälp och present Jenny. 
 
 
 
 

 

 

God Morgon på er.

Har haft barnbarnet Ingrid här inatt. Så vi har varit uppe en bra stund. Ätit frukost och läst saga. Vi ska strax gå ut och sparka boll.  
Idag ska jag visa det andra kortet jag gjort. Ett julkort. Diesen God Jul kommer från Rox Stamps.  Ljusen har jag köpt hos Py Hobby och är en Memorybox dien Glowing Candles.
Igår var jag i Uddevalla på Scrapfabriken. Hittade massa godsaker. Glömde en limpenna kvar på disken. Helen lyckades leta upp mig på en sida på facebook, och skickade sen ett pm. Pennan kommer på posten. Det kallar jag god service. 
 
 
 

Det var längesedan jag hade sådan pyssellust, som idag.

Två kort har det blivit. Det första kommer här. Är med i 48- timmars utmaningen. reglerna denna gång är:

Skapa ett scrappat alster, kort, lo, altrat eller vad du nu vill skapa i papper och du ska använda dig av färgerna

BEIGE - VITT - BLÅTT - GRÖNT

För övrigt är det helt fria händer.
Du får deltaga med så många alster du vill, orkar och hinner göra!
Vinst blir ett litet ihop plock från mina egna gömmor, bild visas i albumet!
Hoppas ni har lust att hänga på!!
Vi kör igång ikväll kl 18!

Utmaningen håller på mellan den 11/8 kl 18 till den 13/8 kl 18!

Testade mina nya baby dies:) 
 

Ibland ska man ha tur med vädret:)

Vi håller på att sätta ny panel på huset vi ska flytta till. I år är det framsidan med verandans tur. Igår var det dags att efter att ha målat väggen vit, få måla det röda. Alltid lika roligt. Idag ska jag måla fönstren på verandan.
Vi fick besök av lilla Ingrid med mor och far. Ingrid ville klättra upp på stegen, upp på ställningen. Med morfars hjälp gick det bra.
Idag kommer Lena och Alexander. Dom har varit några dagar i Berlin, så det ska bli roligt att höra om resan. Hörde att lilleman kan ställa sig upp, med hjälp av en möbel. Tiden går och i december blir det ännu ett barnbarn. 
Det är en ny utmaning på 48 timmars scraputmaningar. Eftersom vi fick åska och ösregn, kunde vi inte måla. Utan jag tog en stund i pysselrummet. Kortet har jag tänkt ge till sonens flickväns syster. Hon fick en liten gosse natten till igår. 
Denna gång var reglerna:
 

Jag vill att ni gör ett kort med minst 3 mönstrade papper, inkl
kortbasen.
Inga enfärgade papper får användas med undantag som "skylt"
bakom en text!
Vill även att ni har med ett stämplat motiv eller text!

 

Ångrar inte en sekund att

min syster "lurade" in mig på pyssel. Handarbetat har jag gjort sen jag var liten. Virkat, stickat och broderat. Senare hardangersömnad. Testade knyppling ett tag. Min morfar gjorde en knyppeldyna till mig. Jag handarbetar fortfarande mycket. Inte kan kan man sitta ner utan att ha något i händerna:)
Sen kom scrapbooking in i mitt liv. Något jag aldrig skulle börja med hi hi. Så många underbara personer jag har lärt känna och träffat. En härlig avkoppling, vid pysselbordet. Ljudbok och en stor mugg kaffe. Kan inte bli bättre:))
Idag kom SWAP brev nr 4. Tänk att det är som julafton varje månad. Under augusti ska detta fina innehåll bli ett eller flera kort. 
Visar idag mitt kort av juli månads brev. 
Passar på att göra lite reklam för dottern Camillasblogg. Kika in och lämna gärna ett avtryck innan du går. Då bli hon glad. 
 

RSS 2.0