Årets Sista Dag

Ute ser det nästan ut som våren. Snön är inte mycket kvar av och isen borta. Äntligen kan man gå ut på vägen igen.
Snö har jag inget emot, men isen kan jag vara utan.
Jul har vi firat med barn och barnbarn. Imorgon skulle vi firat nyår tillsammans. Men jag har sen juldagen haft i en jobbig förkylning. Känner mig bättre idag och hoppas det ska förbli så. Nyår blir det ju ändå, men dumt att smitta övriga. Speciellt de små älsklingarna.
 
Nu vill jag önska er ALLA ett riktigt GOTT NYTT ÅR. Samtidigt tacka för året som varit. Allt stöd och uppmuntran under min systers sista tid och bortgång. Trodde nog aldrig jag skulle hitta skaparlusten igen. Men vem vill vara utan er alla:)) Allt vackert ni bjuder på och inspirerar med.
Jag har gjort en ask till en arbetskamrat. Hon gillar lila.
 

Tanken var att visa det sista julkortet jag gjort.

Har bestämt för mig att det fotades, men nu hittar jag det inte. Kortet är skickat:))
Visar istället ett kort till mamma och pappa på deras 55 åriga bröllopsdag. Champangeflaskan, glasen och bubblorna, kom från onkis, för ett tag sedan. Kom väl till pass nu. Även hjärtat kommer från onkis. 
Tulpanerna och bandet fick jag av Nina i julklapp. Den nya stämpeln Tilda with big tulips tyckte jag passade bra till.

Tomten kom två gånger igår.

Jag måste ha varit väldigt snäll:))
I lådan låg ett paket från onkis med detta fina
 
l
Nästa paket kom från nina
Måsta samtidigt säga att posten är helt fantastisk. Nina visste inte vad jag hette i efternamn, utan skrev bara Carina. Adressen var inte helt rätt heller. men fram kom paketet.

Då har vi vinter igen.

Snö och kallt. Sonen som annars har svårt att gå upp på morgonen, var uppe tidigt och plogade. Det gillar han:)
Flora älskar snön. Som ett barn hoppar och skuttar hon så snön yr.
 
När maken och sonen "roar" sig i garaget pysslar jag. En tändsticksask fick det bli. Är klar med julkorten, tror jag är väl bäst att säga.
Hörnen har jag köpt på en facebookssida. De små röda hjärtana fick jag av Lisa. Hade turen att vinna då hon firade 100 inlägg och 1000 kommentarer. Kika in till henne, så ser ni det fina jag fick. För att öppna asken har jag satt knappar från Tim Holtz.
 
 
 
 
 

Chokladkort

Min pappa fyllde år i fredags. han älskar choklad. Så det fick bli ett chokladkort.
Pappren är småbitar, så jag minns inte vad dom heter. Diesen är från Magnolia. Blommor och annat lite blandat.Hjärtat som jag älskar kommer från onkis. Syns kanske lite dåligt bakom blommorna.
Idag snöar det tätt här i Trollhättan. -8 grader. Om en stund kommer Lena och lille Alexander. Tänk att han är 4 veckor imorgon.

Julkort nr 10Scrapbutikens utmaning denna gång är BINGOSom vanligt vill vi att du skapar ett nytt kort till denna utmaning och länkar senast fredagen den 7:e december kl 23:59.

Du får själv välja lodrät, vertikal eller diagonal rad. Du får gärna använda mer saker på ditt kort men det som står med i en rad är ett minimum för godkänt.


Hoppas nu att detta ska locka många att delta i vår sista utmaning. Det skulle vara kul om vi slog rekordet så sprid gärna rycktet om denna tävling!
en färgat kort                     spets                                 bling

charm/s                             julsång                       3 utsansade saker

brad/s                                glitter                               embossat

Jag har valt mittenraden, spets, julsån och glitter.

RSS 2.0