Godispåse/ Presentpåse

är alltid bra att ha. Har använt en brun papperspåse. 
 

Årets första julkort

Andra julkortsutmaningen på facebook. 48 timmars scraputmaningar. Första kunde jag inte vara med på.
Denna gång hade man en skiss att gå efter.
 

2 år fyller Ingrid snart.

30 juli närmare bestämt. Självklart ska hon få ett kort. För ovanligheten skull har jag dekorerat även insidan. det brukar jag inte. På "sida 3" ska jag skriva våra namn. 
 

Ibland finns inte tiden,

speciellt på sommaren. Men då är det ju bra att kunna göra ett kort och skicka. Har gjort detta till en väninna, som jag inte sett på några veckor. 
Pappret är från inkido, det och "några" till fick följa med hem igår. Kanten upptill är en Stans från Martha Stewart Crafts. Jag har köpt den och startkitet hos Porslinsblomman. Hörnet är en dies från Joy och är köpt hos Moa Pyssel.
Samtidigt vill jag visa det fina jag fick av Therese, när hon var här i torsdags. Tack igen Therese för en trevlig eftermiddag, med dig och barnen.
 

Hundkort

fick jag beställning på. Hunden och ramen har jag köpt på facebook. I en grupp som heter allt om utstansat. Har köpt flera gånger, ett bra sätt att se om man "behöver" den diesen.
Metallcharmsen kommer från Malin.  Rososrna kommer från woc, beställde de större som grå. Men dom är mer belgie. Fina ändå.
På baksidan har jag satt en liten hund. Den fick jag av Nina
 
 

Baby kort

har jag gjort till 48 timmars utmaningen. Där temat var babykort.  Pappret minns jag inte vad det heter, men tycker mycket om det.
Idag gjorde jag min sista arbetsdag. Nu är det SEMESTER.  Börjar den med att själv ha en utmaning på 48 timmars scraputmaningar. Firar att min blogg snart är 2 år. 
Nu ska jag gå ut med en kopp kaffe och bara njuta av ledighet och fågelkvitter:) 
 
 

RSS 2.0